Over ons

40 jaar ervaring in maatwerk

Bij 'De Moor Interieur' baden we ons, sinds 1973, een weg in het complexe elektro- en interieurlandschap. Ondertussen bouwen we verder op onze 40-jaar ervaring. Een klant is bij ons geen nummer, maar wordt begeleid en geadviseerd bij zijn keuze. Ons streefdoel is om telkens een perfect afgewerkt product/geheel af te leveren, voorzien van kwalitatieve elektro toestellen.

kwaliteitsmerken

Bij ons zitten beide afdelingen (interieur & elektro) onder 1 dak. Hierdoor kunnen wij deze prachtige toestellen van onder andere topmerken als AEG, Electrolux, Loewe, Miele, Bose, Panasonic, Samsung, ... integreren in uw interieur zoals u dit wenst.  Zo hebben we een cliënteel opgebouwd van Knokke tot De panne en tot diep in het hinterland.

tal van referenties

Vandaag de dag werken we ook met verschillende bouwpromotoren, welke een betere afwerking wensen voor hun appartementen. Onze interieurafdeling levert naast maatwerk interieurs, ook dressings, bureaus, keukens, kasten en designwanden van eigen fabricaat.

full service

Met een team van 15 mensen staan wij iedere dag garant voor een full service dienst. Is er een probleempje met het meubilair, maatwerk of met de elektro toestellen? Contacteer ons en wij kijken voor een oplossing.

eigen technische dienst

Wie met een defect toestel word geconfronteerd, kan steeds terecht bij onze eigen technische dienst.  Dit voor uw TV, geluidsinstallatie, keukentoestellen, … Onze techniekers volgen hiervoor diverse opleidingen bij de leveranciers. Zodoende blijven ze op de hoogte van alle nieuwigheden of problemen welke zich kunnen voordoen.