Historiek

in den beginne …

Begin 1973 werd Electro Center opgericht door Roland De Moor, die vanuit zijn villa elektro toestellen aan de man bracht. Anno 1976 werden de keukens toegevoegd aan het gamma, al gauw was de villa veel te klein en deed de zaak zijn intrek midden 1978 in de nieuwe gebouwen op de industriezone, waar het zich vandaag nog steeds bevindt. Echter niet in zijn huidige vorm. Op 7 April 1989 sloeg het noodlot toe en brandde de zaak volledig af ten gevolge van een kortsluiting. Een jaar lang werd uitgeweken naar een pand te Brugge tot de nieuwe vestiging af was. Eind maart 1990 ging de totaal vernieuwde zaak open op dezelfde plaats.

Ondertussen heeft Electro Center 2 grote kernactiviteiten. 'De Moor Elektro' is de afdeling die zich uitsluitend specialiseert in elektro toestellen. Anderzijds is er de afdeling 'De Moor Interieur’, die gespecialiseerd is in maatwerk keukens, interieur, badkamers, dressings, .... Uiteraard zorgt de combinatie van beide dat we totaalconcepten kunnen aanbieden aan onze klanten.

 

van technieker tot zaakvoerder

Huidig zaakvoerder Wilfried Castelein begon als technieker bij De Moor in het jaar 1977. Begin de jaren 80 werd hij verkoper en twee jaar later nam hij de leiding van de firma over. In 1987 werd hij medevennoot. Tien jaar later, ging de heer De Moor op rust en werden de aandelen volledig overgenomen.